Zo leuk is Magentazorg

Zo leuk is werken bij Magentazorg

Werken bij Magentazorg betekent werken met zorgtoppers met een écht zorghart. Samen zetten we ons in om kleur aan de dag van kwetsbare ouderen te geven. Elke dag weer. Collega’s vertellen…

Roy Korbijn

“Terug naar mijn oude liefde, de zorg”.

Mijn naam is Roy Korbijn, ik ben 27 jaar en ik werk sinds 1 december 2020 als medewerker wonen en welzijn bij Zuyder Waert in Heerhugowaard. Ooit ben ik begonnen in de zorg en heb ik mijn diploma medewerker maatschappelijk werk behaald. Na het behalen van dit zorgdiploma heb ik vanwege overheidsbezuinigingen een carrière switch moeten maken. Met verdriet verliet ik de zorg. Vanaf 2014 tot het afgelopen jaar heb ik in de horeca gewerkt als kok bij verschillende restaurants. Horeca is leuk maar ik miste toch de zorg. Het contact met mensen, de dankbaarheid en het zorgen voor mensen was voor mij als zorgwerker een groot gemis. Eind november 2020 kreeg ik via Magentazorg en de Nationale Zorgklas de kans om mijn oude liefde op te pakken en weer in de zorg te kunnen werken. Ik werk nu met veel liefde, passie en enthousiasme bij wijk Stolp.

Ik vind het werk super leuk! Ik heb lieve collega's waar ik veel lol mee heb en de bewoners vinden het leuk als ik weer kom werken. Ik werk elke dag met een grote glimlach. Het is een warm bad waar ik in terecht kom. Ik vind het erg leuk om mij verder te verdiepen en ik wil mij verder ontwikkelen als verzorgde IG. Ik heb mij aangemeld om vanaf september 2021 te starten met de interne opleiding tot Verzorgende IG. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en hoop mij nog lang te mogen ontwikkelen bij Magentazorg!

Nieuwsgierig geworden?

Hoe zorgt Magentazorg voor enthousiasme, uitdaging, motivatie en werkplezier? We vertellen je er graag meer over.

Happy bij Magentazorg

Maayke Kester

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.