Stagiair Magentazorg

Stage

Zoek jij een stageplaats bij Magentazorg? Of het nu gaat om een snuffelstage, maatschappelijke stage, een zorgopleidingsstage of een andere stage, je bent altijd meer dan welkom bij Magentazorg!

Taart

Magentazorg is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Voor de opleidingen helpende zorg en welzijn, verzorgende IG en verpleegkundige (MBO en HBO-V), werkt Magentazorg samen met ROC Kop Noord-Holland, Horizon College, InHolland en Hogeschool van Amsterdam. Als je een van deze opleidingen volgt, dan kan het stagebureau van je opleiding je helpen. Heb je vragen over onze zorgstage-vacatures? Neem dan vooral even contact op met de MagentAcademy.

Overige stageplaatsen

Wil je stage lopen bij de ondersteunende diensten? Check dan de overige vacatures voor stagiairs. Zijn er momenteel geen vacatures? Je mag altijd een open sollicitatie met je motivatie, je stageopdracht en cv mailen naar: werkenbij@magentazorg.nl.

Opleiding verzorgende IG/ verpleegkundige Revalidatiecentrum Magentazorg (BOL)

In samenwerking met het Horizon College Alkmaar biedt Magentazorg de MBO opleiding verzorgende IG/verpleegkundige nu op vernieuwende wijze aan. Volg zowel theorie- als praktijklessen bij Revalidatiecentrum Magentazorg. Door middel van korte stages doe je ervaring op met verschillende doelgroepen. Lees meer.

 

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.