Helpende

Helpende (plus)

Als helpende (plus) lever je een belangrijke bijdrage aan het creëren van een warm thuisgevoel voor cliënten. Je helpt cliënten met allerlei algemene dagelijkse handelingen. Denk aan helpen met opstaan, naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Je maakt graag een praatje met cliënten en je doet er alles aan om cliënten elke dag weer een mooie dag te bezorgen.

Helpende

Interesse in deze baan?

Wie ben jij?

  • Je werkt met hart en ziel met een uitstekend gevoel voor welzijn en sfeer
  • je beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Je bent in het bezit van het diploma helpende of helpende plus 
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken met collega's, familie en vrijwilligers.
Join the Magentaclub

Join the Magentaclub!

Bij Magentazorg kun je erop rekenen dat we alles in het werk stellen om jou een leuke veelzijdige job én een fijne werkomgeving te bieden. We houden zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen en situatie. Magentazorg is een flexibele werkgever. Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, dan nemen we jouw wensen als uitgangspunt voor de afspraken die we maken.

Zorg doen we samen, daarom investeren we graag in jou. Je krijgt de ruimte om te leren en te groeien. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van cursussen of opleidingen. Werk je bij Magentazorg, dan werk je met je hart. Samen met nog 1700 andere zorgtoppers zet je je in voor persoonsgerichte ouderenzorg. Elke dag weer. Maak het verschil bij Magentazorg!

Direct aan de slag als helpende (plus)?

Wil je aan de slag in deze veelzijdige baan? Check de vacatures. Heb je vragen of wil je weten wat werken bij Magentazorg zo leuk maakt? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.