Meeting

Opleiding verpleegkundige

Ben jij een ambitieuze verzorgende IG en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Wil jij je ontwikkelen tot verpleegkundige? Magentazorg biedt jou graag deze kans! Via de MagentAcademy kun je de BBL MBO-opleiding verpleegkundige niveau 4 doen. De ideale combi van werken en leren in de praktijk waarbij je in 2 jaar een erkend MBO-diploma op zak hebt. Magentazorg betaalt de opleiding en leermaterialen en jij ontvangt een contract en salaris. Een aantrekkelijk aanbod, toch?

Verpleegkunidigen met lift

Combi leren en werken

Via de MagentAcademy heb je tweemaal per jaar - in februari en in september - de mogelijkheid om een BBL-opleiding te starten. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg; je leert en werkt tegelijkertijd. Je kunt direct aan de slag in de baan van je keuze en kunt gebruik maken van alle aantrekkelijke voordelen die Magentazorg medewerkers biedt. Het volgen van de opleiding is een slimme zet voor jouw carrière. Na het behalen van je diploma kun je als verpleegkundige aan de slag; een veelzijdige en uitdagende job! Daarnaast biedt het diploma je vele andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld om naast je werk als verpleegkundige werkbegeleider te worden of door te groeien naar de functie van coördinerend verpleegkundige.

Thuiszorg

Hoe ziet de opleiding eruit?

Persoonlijke zorg bieden, preventief handelen, voorlichting geven en verpleegtechnische handelingen verrichten; dat leer je in de opleiding Verpleegkundige niveau 4. Als je meer verdieping zoekt in je werk als verzorgende, dan is deze opleiding voor jou! De opleiding duurt 2 jaar. Als leerling-medewerker werk je minimaal 18 uur per week en zit je 8 uur per week in de schoolbanken. Dit betekent dat je veel tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen en wat minder tijd met de neus in de boeken zit.

Verpleegkundige

Redenen waarom jij de opleiding verpleegkundige bij de MagentAcademy wilt doen:

  • In 2 jaar een erkend MBO-diploma in the pocket; een mooi vooruitzicht
  • vanaf de start van je opleiding een leuk salaris
  • Werken bij Magentazorg is super leuk! Als medewerker lift je mee op alle voordelen die we medewerkers bieden
  • Je doet unieke werkervaring op op diverse locaties van Magentazorg
  • Wat jij leert, mag je bij Magentazorg in praktijk brengen
  • Je krijgt begeleiding van experts in de praktijk
  • Slimme zet voor jouw carrière; het diploma biedt je veel (doorgroei-)mogelijkheden

Een match?

De vooropleidingseis: je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG. Ook instroom vanuit de 4-jarige BOL opleiding verpleegkundige is mogelijk. Zie jij dit helemaal zitten en voldoe je aan de eisen? Dan zijn wij een match! Houd de opleidingsvacatures in de gaten!

Hoe bevalt de combi werken en leren?

Lisa vertelt...

Goed om te weten

Als je eenmaal bij Magentazorg werkt en je diploma verpleegkunde niveau 4 hebt, kun de opleiding coördinerend verpleegkundige of verpleegkundige HBO-V niveau 6 doen!

Sparren?

Benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? We geven je graag persoonlijk advies. Wil je sparren over jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met de MagentAcademy via 072 575 36 86 of via: magentacademy@magentazorg.nl.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.