Verzorgende IG Magentazorg

Verzorgende IG

Als verzorgende IG bij Magentazorg verzorg, verpleeg en begeleid je samen met collega’s de cliënten van onze woonzorglocaties. Samen met je collega's lever je met plezier en aandacht de beste zorg. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je alleen persoonlijke zorg kunt leveren wanneer je een goede band hebt met jouw cliënten en hun naasten. Die band ontstaat niet zomaar. Het ene moment ben je iemands beste maatje, het volgende moment bied je een luisterend oor en nog geen minuut later schakel je over op klankbord of sparringpartner. Je voelt feilloos aan welke rol je op verschillende momenten het beste past en je verliest daarbij geen moment het belang van de cliënten uit het oog.

‘Merken dat iemand me écht toelaat geeft me enorm veel voldoening.’

Lizzy, verzorgende IG

Collega aan het woord

‘Voordat ik als verzorgende IG aan de slag ging, was ik voedingsassistente,’ vertelt Lizzy. ‘Toen die functie kwam te vervallen, kreeg ik de kans om verzorgende IG te worden. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Nu doe ik dit werk nu alweer tien jaar met heel veel plezier!’
Als verzorgende IG bij Magentazorg ben je een zelfstandige teamspeler. ‘Zo kun je dat wel omschrijven, ja,’ lacht Lizzy. ‘Ik werk op de woonzorglocatie De Oude Trambaan waar ouderen met dementie wonen. Als verzorgende IG heb je je eigen groep cliënten. Daardoor bouw je heel snel een goede band op en daar haal ik veel voldoening uit. Ik vind het ook fijn dat er veel afstemming is met collega's. De zorg wordt steeds persoonlijker en goed overleg is daarbij belangrijk. Persoonlijke zorg lever je niet in je eentje!’

Verzorgende IG

Interesse in deze baan?

Wie ben jij?

  • Je werkt met hart en ziel met een uitstekend gevoel voor welzijn en sfeer en beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag
  • Je kunt zelfstandig werken én samenwerken met collega's.
Join the Magentaclub

Join the Magentaclub!

Bij Magentazorg kun je erop rekenen dat we alles in het werk stellen om jou een leuke veelzijdige job én een fijne werkomgeving te bieden. We houden zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen en situatie. Magentazorg is een flexibele werkgever. Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, dan nemen we jouw wensen als uitgangspunt voor de afspraken die we maken.

Zorg doen we samen, daarom investeren we graag in jou. Je krijgt de ruimte om te leren en te groeien. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van cursussen of opleidingen. Werk je bij Magentazorg, dan werk je met je hart. Samen met nog 1700 andere zorgtoppers zet je je in voor persoonsgerichte ouderenzorg. Elke dag weer. Maak het verschil bij Magentazorg!

Direct aan de slag als verzorgende IG?

Wil je net als Lizzy aan de slag in deze veelzijdige baan? Check de vacatures. Heb je vragen of wil je weten wat werken bij Magentazorg zo leuk maakt? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.