Jump

Happy bij Magentazorg

Jouw werkplezier en werkgeluk staan bij ons voorop. Bij Magentazorg kun je erop rekenen dat we alles in het werk stellen om jou een leuke veelzijdige job én een fijne werkomgeving te bieden. Met aandacht voor jouw wensen, ontwikkelbehoeften en werkplezier, maken wij het verschil.

Bij Magentazorg…

Leer- en groeimindset

Leer- en groeimindset

Om kwaliteit te kunnen blijven leveren, moeten we continu blijven leren. En dat willen wij bij Magentazorg ook graag! Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en te groeien; zowel persoonlijk als professioneel. We vinden het belangrijk dat je je eigen talenten, vaardigheden en mogelijkheden kunt ontdekken en ontwikkelen. Zodat jij plezier blijft houden in wat je doet en de beste versie van jezelf kunt zijn. Daarom investeert Magentazorg graag in jouw ontwikkeling. We zijn een erkend en aantrekkelijk leerbedrijf. Via onze eigen MagentAcademy kun je diverse zorgopleidingen volgen terwijl je werkt. De vele trainingen, e-learnings en webinars die we aanbieden, kun je online volgen wanneer het jou uitkomt.

Teamwork en regie

Jij bent de regisseur

Jij hebt de regie over je leven en over je werk. Samen met jouw team zorg je voor de best mogelijke zorg aan cliënten. Jij regelt je werk zelfstandig met jouw team en denkt daarbij in oplossingen en mogelijkheden. Er is ruimte voor eigen ideeën voor verbeteringen en je hebt veel invloed op je werk. Jouw werk-privébalans heb je zelf in de hand doordat het rooster in overleg met je collega’s wordt gemaakt. Bij Magentazorg krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en te groeien. Maar jíj bent de regisseur. Jij zit achter het stuur en voert de regie over jouw eigen werkgeluk, je gezondheid, ontwikkeling en groei. Magentazorg ondersteunt je graag daarbij.

Optimaal vitaal

Optimaal vitaal

Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Zowel fysiek als mentaal. Wij hechten veel waarde aan jouw werkplezier, gezondheid en vitaliteit. Doen wat je energie geeft en wat je leuk vindt, is daarbij belangrijk. Zodat je het beste uit jezelf haalt en van je werk kunt genieten. Magentazorg biedt verschillende mogelijkheden om jou hierbij te ondersteunen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van coaching om je werkplezier te vergroten. Voor werkplekadvies en fysieke tips kun je terecht bij onze ergotherapeuten. Daarnaast kun je gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan trainingen, webinars en workshops. Van gezonde voeding en grenzen aangeven tot een mindfulnesstraining. Aan 50-plussers biedt Magentazorg een speciaal vitaliteitsprogramma.

 

Werkplezier en goede werksfeer

Werkplezier & goede werksfeer

Bij Magentazorg werken we met ons hart met liefdevolle aandacht voor de cliënt en voor elkaar. We zijn trots op de goede zorg die we leveren. Samen bouwen we aan ons mooie Magentazorg. Jouw werkplezier en werkgeluk staan bij ons voorop. Bij Magentazorg voel je je gewaardeerd, gezien en kun je jezelf zijn. Onze zorgkanjers zijn enthousiast, gedreven en echte specialisten.
Magentazorg is een platte organisatie met een informele en open werksfeer. De zorg staat centraal, de staf is ondersteunend. Op welke locatie of in welk team je ook werkt, iedereen is dichtbij. Successen en bijzondere momenten - klein of groot - vieren we natuurlijk! We organiseren leuke evenementen voor medewerkers. Van inspiratiedagen tot deelname aan sportevenementen. En af en toe geven we een gaaf personeelsfeest!

 

 

Ook aan de slag bij Magentazorg?

Bekijk vacatures

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.