Opleiding praktijklokaal

Opleiding verzorgende

Ben jij toe aan een carrièreswitch? Of ben je helpende en wil je doorgroeien naar verzorgende IG? Dat kan! Volg de BBL MBO-opleiding verzorgende IG niveau 3 via de MagentAcademy. De ideale combi van werken en leren in de praktijk waarbij je in 2 jaar een erkend MBO-diploma op zak hebt. Magentazorg betaalt de opleiding en jij ontvangt een contract en salaris. Hoe leuk is dat?

Verzorgende IG

Combi leren en werken

Via de MagentAcademy heb je tweemaal per jaar - in februari en in september - de mogelijkheid om een BBL-opleiding te starten. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg; je leert en werkt tegelijkertijd. Je kunt direct aan de slag in de baan van je keuze en gebruik maken van alle aantrekkelijke voordelen die Magentazorg medewerkers biedt. Het volgen van de opleiding is een slimme zet voor jouw carrière. Na het behalen van je diploma kun je als verzorgende aan de slag; een veelzijdige en uitdagende job! Daarnaast kan het diploma vele deuren voor je openen en andere mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld om door te leren en door te groeien naar de functie van verpleegkundige.

Duofiets

Hoe ziet de opleiding eruit?

Als je meer verdieping zoekt in je werk en meer wilt leren over persoonlijke alledaagse zorg aan jouw cliënten, dan is deze opleiding voor jou! Via de MagentAcademy kun je de 2-jarige verkorte opleidingsvariant doen. Als leerling-medewerker werk je minimaal 18 uur per week en zit je 8 uur per week in de schoolbanken. Dit betekent dat je veel tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen en wat minder tijd met de neus in de boeken zit.

‘Het is onwijs fijn dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Natuurlijk is het ook prettig dat je een inkomen hebt. Ik zit helemaal op mijn plek op een superleuke afdeling, alles klopt!’

Annemiek Hemels over de opleiding verzorgende IG

Verzorgende IG

Redenen waarom jij de opleiding verzorgende IG bij de MagentAcademy wilt doen:

  • Mogelijkheid om de 2-jarige verkorte variant van de opleiding te doen
  • In 2 jaar een erkend MBO-diploma in the pocket; een mooi vooruitzicht
  • Vanaf de start van je opleiding salaris
  • Werken bij Magentazorg is super leuk! Als medewerker lift je mee op alle voordelen die we medewerkers bieden
  • Je doet unieke werkervaring op op diverse locaties van Magentazorg
  • Wat jij leert mag je bij Magentazorg in praktijk brengen
  • Je krijgt begeleiding van experts in de praktijk
  • Slimme zet voor jouw carrière; het diploma biedt je veel (doorgroei-)mogelijkheden.

Een match?

Ben jij super gemotiveerd om dit diploma te halen en zie jij deze unieke kans helemaal zitten? Dan zijn wij een match! Als je in het bezit bent van een diploma helpende (plus) of van een ander zorgdiploma niveau 2, dan kom jij sowieso in aanmerking voor de opleiding. Heb je een ander diploma? Neem dan vooral even contact op met de MagentAcademy. Grote kans dat er ook voor jou mogelijkheden zijn om de opleiding te volgen. Houd de opleidingsvacatures in de gaten!

Hoe bevalt de combi werken en leren?

Lisa vertelt...

Sparren?

Benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? We geven je graag persoonlijk advies. Wil je sparren over jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met de MagentAcademy via 072 575 36 86 of via: magentacademy@magentazorg.nl.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.