Terug van weggeweest: een warme comeback voor Linda Reijners

Terug van weggeweest: een warme comeback voor Linda Reijners

3 februari 2023

Na 3 mooie jaren als verzorgende IG bij Zuyder Waert in Heerhugowaard ging Linda Reijners op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar al snel miste ze de gezellige werksfeer en de fijne collega’s, dit zorgde ervoor dat Linda na 5 maanden weer op haar oude vertrouwde plek bij Magentazorg terug was. Benieuwd naar haar verhaal? Lees snel verder.  

Een directe match
Linda kwam dankzij haar dochter voor het eerst met Magentazorg in aanraking. Zij liep op dat moment stage en zag gelijk dat deze organisatie helemaal bij haar moeder paste. De leuke werksfeer en gezellige collega’s, dat moest wel een match zijn! “En gelijk had ze”, lacht Linda. “Ik werkte op dat moment nog voor mijn oude werkgever, maar ik was toe aan iets nieuws. Mijn dochter overtuigde mij ervan om een keertje bij Magentazorg te kijken.” Haar dochter was dan ook door het dolle heen toen Linda vertelde dat ze ging solliciteren als verzorgende IG. En met succes, want enkele maanden later start Linda bij Magentazorg.

Toch begint er drie jaar later iets te knagen, na een geweldige tijd besluit Linda haar baan op te zeggen en een nieuwe uitdaging te zoeken. Die zoektocht duurde niet lang, na 5 maanden is Linda alweer terug bij Magentazorg. “Toen ik de knoop had doorgehakt om weg te gaan, voelde ik gelijk dat het de verkeerde beslissing was,” geeft Linda aan. “In de maanden dat ik weg was, miste ik de bewoners van mijn afdeling en mijn fijne collega’s zo erg dat de keuze om terug te komen snel gemaakt was. Gelukkig werd ik met open armen ontvangen door het team, dat voelde zo ontzettend fijn.”

Genieten van de kleine dingen
Van de keuze om terug te keren naar Magentazorg heeft Linda geen moment spijt gehad: “De eerste dag voelde zo vertrouwd, alsof ik nooit was weggeweest.” De komende jaren wilLinda vooral genieten van de bewoners en haar collega’s. Dat vindt ze het leukste aan haar werk als verzorgende IG.

Het zijn voor Linda dan ook de kleine dingen die het werk in de zorg zo ontzettend mooi maken: “Bijvoorbeeld een onverwachte knuffel die je krijgt van een bewoner of de gezellige gesprekken voor het slapen gaan. Deze unieke momenten zijn voor mij heel waardevol. Ik vind het echt een eer dat ik elke dag mag zorgen dat de bewoners met een glimlach naar bed gaan. Het maakt niet uit hoe dat gebeurt - linksom of rechtsom, met een grap of een grol - als de bewoners maar blij zijn,” sluit Linda vol trots af.

Ook nieuwsgierig?
Wil je ook als verzorgende IG aan de slag bij Magentazorg? Of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Of neem contact op via werkenbij@magentazorg.nl

Maayke Kester

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.