Verpleegkundige Magentazorg

Verpleegkundige

Als (wijk)verpleegkundige bij Magentazorg, verleen je samen met je team de dagelijkse verpleegkundige zorg en ondersteuning aan cliënten. Van het toedienen van medicijnen tot het aanleggen van een infuus. Of je nu in de thuiszorg, op één van onze locaties of bij Revalidatiecentrum Magentazorg werkt, je bent verzekerd van leuk en afwisselend werk. Je past de zorg en ondersteuning aan op de wensen en behoeften van cliënten. Dit doe je met aandacht voor alle aspecten van zorg: lichamelijk, psychisch en sociaal en geestelijk. Je denkt in mogelijkheden en bent een enthousiaste aanpakker die de cliënt met plezier begeleidt. Je ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de cliënt zich zoveel mogelijk zelfstandig kan redden en zelf de regie behoudt.

Verpleegkundige

Interesse in deze baan?

Wie ben jij?

  • Je werkt met hart en ziel en geeft graag kleur aan de dag van kwetsbare ouderen
  • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en BIG geregistreerd
  • Je hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig werken én samenwerken met cliënten, mantelzorgers en familie, collega’s en vrijwilligers
  • Je bent, indien nodig, breed inzetbaar op andere afdelingen en locaties
Join the Magentaclub

Join the Magentaclub!

Bij Magentazorg kun je erop rekenen dat we alles in het werk stellen om jou een leuke veelzijdige job én een fijne werkomgeving te bieden. We houden zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen en situatie. Magentazorg is een flexibele werkgever. Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, dan nemen we jouw wensen als uitgangspunt voor de afspraken die we maken.

Zorg doen we samen, daarom investeren we graag in jou. Je krijgt de ruimte om te leren en te groeien. Dat kan door het volgen van cursussen of opleidingen. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld de kans om door te groeien tot gespecialiseerd verpleegkundige somatiek en gespecialiseerd verpleegkundige psychogeriatrie. Werk je bij Magentazorg, dan werk je met je hart. Samen met nog 1700 andere zorgtoppers zet je je in voor persoonsgerichte ouderenzorg. Elke dag weer. Maak het verschil bij Magentazorg!

Direct aan de slag als verpleegkundige?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan als verpleegkundige? Check de vacatures. Heb je vragen of wil je weten wat werken bij Magentazorg zo leuk maakt? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.