Vakantiekracht Magentazorg

Vakantiekracht

Vakantiewerk doen wat er écht toe doet? Waarmee je het verschil maakt? Wat dacht je van een super leuke en goedbetaalde vakantiebaan bij Magentazorg? Bezorg ouderen elke dag een mooie dag en doe tegelijkertijd werkervaring op in de zorg! Magentazorg is op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten, bijvoorbeeld studenten zorg & welzijn, die in de zomer onze teams willen versterken. Je werkt in één of meerdere teams binnen zorg aan huis, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg in 12 locaties. Je kunt ervaring opdoen als helpende of verzorgende, maar ook als hulp bij het huishouden.

Vakantiekracht

Hoe ziet vakantiewerk bij Magentazorg eruit?

Als vakantiekracht breng je komende zomer wat je tijdens je opleiding hebt geleerd in de praktijk. Afhankelijk van je rol, help je bijvoorbeeld cliënten met een (chronische) lichamelijke of geestelijke aandoening bij allerlei algemene dagelijkse handelingen. Denk aan helpen met opstaan, naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook de medische zaken, zoals medicijngebruik en eventueel wondzorg. Je werkt vanuit je hart en maakt graag een praatje met cliënten. De wensen van de cliënt staan altijd voorop. We doen er alles aan om van elke dag weer een mooie dag te maken voor cliënten. Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken. Je werkt in een fijne inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega's én met flexibele werktijden. Bij zorg aan huis, bijvoorbeeld als vakantiekracht hulp bij het huishouden, werk je zelfstandig. In onze locaties werk je samen met een team verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden.

Wasserij

Vijf redenen waarom jij deze zomer bij Magentazorg aan de slag wilt:

  • Doing good feels good. Cliënten zijn altijd blij met jouw komst en je krijgt er veel waardering voor terug.
  • Werken bij Magentazorg is super leuk!
  • Het staat goed op je CV! Je doet unieke werkervaring op. Wat jij leert tijdens jouw studie mag je bij Magentazorg in praktijk brengen onder begeleiding van experts.
  • Het is goed voor je portemonnee! Een vakantiebaan in de zorg is een van de best betaalde vakantiebaantjes.
  • Je bouwt tijdens je werk persoonlijke contacten op met collega's en cliënten. Handig voor jouw toekomstige carrière.

Enthousiast?

Zie jij dit helemaal zitten? Geef gelijk je beschikbaarheid en je voorkeur voor een locatie aan.

Geef je op als vakantiekracht!

Heb je vragen of wil je weten wat werken bij Magentazorg zo leuk maakt? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.