Werken met je hart: coördinerend verpleegkundige Rianne vertelt...

Werken met je hart: coördinerend verpleegkundige Rianne vertelt...

12 oktober 2021

Rianne Meyering (34) - Coördinerend verpleegkundige bij Revalidatiecentrum Magentazorg, 5 jaar in dienst.

Werken met je hart, daar staat Magentazorg voor. Iets wat ook Rianne – coördinerend verpleegkundige bij Revalidatiecentrum Magentazorg – ontzettend belangrijk vindt. “Door te werken met mijn hart én met veel plezier, krijg ik veel energie van mijn werk,” vertelt Rianne. “Dat motiveert niet alleen mij, maar ook de revalidant. Hierdoor maak je echt het verschil.”

Vooral de veelzijdigheid van haar baan zorgt voor veel werkplezier, van het zorgen aan bed tot het uitvoeren van verpleegtechnische vaardigheden en het uitvoeren van kantoortaken. “Ik weet nooit hoe een dag eruit gaat zien en dat maakt het werken zo leuk,” vertelt Rianne verder. “Mijn dag is goed als ik fijn samen met mijn collega’s van het multidisciplinaire team heb gewerkt en de cliënten tevreden zijn met de voortgang. Zo verhuisde laatst een cliënt naar een andere locatie van Magentazorg en ze kwam mij persoonlijk bedanken voor de goede zorgen en de hulp tijdens het revalidatieproces.”

Haar passie voor het werk blijft dus niet onopgemerkt. “Het mooiste compliment dat ik heb gekregen? Dat ik de cliënt respecteer en goed naar zijn of haar wensen luister. En dat ik voor het juiste vak heb gekozen!” Na 5 jaar Magentazorg zit Rianne dus nog goed op haar plek. “Naast het werk zelf is het fijn dat er veel mogelijk is qua ontwikkeling. Zo is er bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod aan cursussen. Verder merk je in alles dat Magentazorg echt aan haar medewerkers denkt.”

 

 

 

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.