Zeer hoge respons medewerkers­onderzoek Magentazorg

Zeer hoge respons medewerkers­onderzoek Magentazorg

8 maart 2021

In februari hield Magentazorg een medewerkerstevredenheidsonderzoek onder 1.700 medewerkers. Het onderzoek geeft inzicht in wat er goed gaat bij Magentazorg en waar er ruimte is voor verbetering. Met een respons van ruim 73%, heeft het resultaat alle verwachtingen overtroffen.

Magentazorg voerde het onderzoek bewust elf maanden na het uitbreken van de coronapandemie uit. “Juist in deze tijd is het belangrijk om te weten hoe het met de medewerkers gaat”, aldus Gerrit Jan Vos, bestuurder Magentazorg. De afgelopen maanden is er veel van het zorgpersoneel gevraagd. Tijdens het onderzoek kregen medewerkers de mogelijkheid om aan te geven hoe het met hen gaat. Dit stelden zij zeer op prijs.

Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met het bureau Effectory, Europees marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek. Effectory gaat in de VVT-branche uit van een gemiddelde respons van 49%. Met een respons van ruim 73%, zit Magentazorg hier ruim boven. Verder geven medewerkers van Magentazorg, op hoofdthema’s als bevlogenheid, betrokkenheid, werkgeverschap en veiligheid, ook een hogere score dan gemiddeld in de sector.

Magentazorg is zeer tevreden met de hoge respons en betrokkenheid van de medewerkers en beschouwt deze uitkomst als een mooi compliment.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.