Werken met je hart: Priscilla Jennings, manager revalidatie, vertelt...

Werken met je hart: Priscilla Jennings, manager revalidatie, vertelt...

7 december 2021

Priscilla Jennings (39), manager revalidatie, 2 jaar in dienst.  

Werken met je hart, daar staat Magentazorg voor. Voor Priscilla –zelf werkzaam als manager revalidatie – betekent dit dat je vooral dicht bij jezelf blijft staan: “hoe zou jij willen dat je eigen moeder of vader wordt verzorgd? En hoe mooi is het dat je op die manier ook invulling aan de zorg kan en mag geven? Door iets van jezelf toe te voegen in je werk, bereik je volgens mij de meest warme zorg. En dat voelt de cliënt.”

Creatieve ideeën
Als manager revalidatie heeft Priscilla veel regie in haar werk. “Dat vind ik geweldig”, vertelt Priscilla enthousiast. “Ik krijg de kans om buiten de lijntjes te kleuren en ‘out of the box’ te denken. Hierdoor krijgen creatieve ideeën de ruimte. Dit draagt weer bij aan de kwaliteit van zorg, de sfeer en het werkplezier. Een mooi voorbeeld is het creëren van een goed werk- en leerklimaat. Iedere maand werken we met leuke thema’s op de afdeling die ertoe doen voor onze werknemers en die ten goede komen aan de zorg. Daarnaast investeren we veel in leerlingen, stagiaires en onze eigen medewerkers.”

Betekenisvol en belangrijk werk
“Bij Magentazorg kan ik vooral mezelf zijn”, vertelt Priscilla verder. “Dat voel je in alle lagen van de organisatie. Daarnaast zijn we volop aan het ontwikkelen en ik krijg zelf ook enorm veel kansen om te blijven groeien. Hierdoor kan ik samen met een fantastisch team betekenisvol en belangrijk werk leveren.

Zelf blijf ik het bijzonder vinden als we een compliment van de familie krijgen over de goede zorg voor hun naasten. De dochter van een overleden bewoner was zelfs zo tevreden dat zij een crowdfundingactie is gestart om ons een CRDL te schenken. Dit zorginstrument verbindt mensen via geluid en aanraking en wordt ondertussen dagelijks gebruikt door onze bewoners. Dat is toch hartverwarmend.”

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.