Waardevolle themabijeenkomst over mantelzorg(en)

Waardevolle themabijeenkomst over mantelzorg(en)

15 mei 2023

Woensdag 10 mei heeft Magentazorg de themabijeenkomst 'Heeft u mantelzorgen? Magentazorg helpt u graag op weg!' georganiseerd in het revalidatiecentrum in Oudorp. Als mantelzorger kan het soms lastig zijn om een goede balans te vinden tussen ontspanning en mantelzorgen. Er zijn vele organisaties en partijen die iets kunnen betekenen voor mantelzorgers en mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben.

Oplossing op maat
Tijdens de bijeenkomst hebben professionals meegedacht over situaties van mantelzorgers en vragen beantwoord. Daarnaast waren er presentaties over Magentazorg, de toekomst van de zorg en belastbaarheid van mantelzorgers. Vervolgens konden de bezoekers kennis maken en informatie ophalen bij diverse zorg- en welzijnsorganisaties en op zoek gaan naar een oplossing of activiteit op maat. 

Waardevol
Het was een waardevolle middag waarbij de bezoekers de mogelijkheden hebben kunnen ontdekken van wat er te bieden is in het mantelzorg landschap. Bezoekers vonden het een positieve, leerzame bijeenkomst, waar ze veel informatie en antwoorden op hun vragen hebben gekregen. “Ik vond een luisterend oor, deze middag heeft mij goed gedaan”. 

Maayke Kester

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.