Magentazorg behaalt top 3 positie Beste Leerbedrijf

Magentazorg behaalt top 3 positie Beste Leerbedrijf

11 april 2023

Magentazorg heeft een top 3 positie behaald in de strijd om de titel Beste Leerbedrijf 2023 voor mbo-studenten in de sector Zorg, Welzijn en Sport. Dat heeft Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekendgemaakt.

In februari maakte SBB al bekend dat Magentazorg één van de tien Beste Leerbedrijven van Nederland is in de sector. Magentazorg heeft niet de titel Beste Leerbedrijf 2023 behaald maar wel een fantastische plek in de top 3. Een prestatie waar we trots op zijn en op kunnen voortbouwen.

Opleiden
Magentazorg leidt al jaren mbo-studenten op en biedt vele stagiaires een leerzame stageplaats. Per jaar leidt Magentazorg ongeveer 130 BBL-leerlingen op. Daarnaast lopen ruim 150 BOL-stagiaires stage bij Magentazorg. Dit is mogelijk, omdat we met elkaar zorgen voor een warm welkom voor studenten en onze werkbegeleiders de studenten ondersteunen in hun leerproces. Verder staan de managers zorg altijd open om studenten en stagiaires te plaatsen op hun afdeling en wordt vanuit de MagentAcademy nauw samengewerkt met mbo-opleidingen in de regio.

Kortom, Magentazorg heeft leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. Bekijk onderstaande video en ontdek hoe het leren en ontwikkelen binnen Magentazorg wordt gestimuleerd.

 

Maayke Kester

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.