BBL

MagentAcademy verwelkomt nieuwe BBL-studenten

28 oktober 2020

Vanaf februari 2021 mogen wij zo’n 40 nieuwe studenten verwelkomen die de BBL-opleidingen verzorgende IG en verpleegkundige gaan doen! Via videobellen werden eind oktober de selectiegesprekken met de toekomstige studenten gehouden. Dit was voor sommige kandidaten  even wennen, maar de deelnemers waren blij dat het gesprek in deze gekke tijd gewoon doorging.  

Ook interesse?

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Via de MagentAcedemy kun je de BBL-opleiding verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 volgen. Een BBL-opleiding is de ideale combi van werken en leren in de praktijk waarbij je in 2 jaar een erkend MBO-diploma op zak hebt. Magentazorg betaalt de opleiding en jij ontvangt een leuk salaris. In het eerste kwartaal van 2021 kun je je weer aanmelden voor de BBL-opleidingen die in september 2021 starten. Houd de opleidingsvacatures in de gaten!

Sparren?

Benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? We geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op met de MagentAcademy via 072 575 36 86 of via: magentacademy@magentazorg.nl.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.