Vitaliteitsweek bij Magentazorg

Vitaliteitsweek bij Magentazorg

23 september 2021

Deze week is de Nationale Vitaliteitsweek van start gegaan, dit jaar met het thema #GOFIT. Tijdens deze 7e editie worden er landelijk diverse activiteiten georganiseerd om de vitaliteit te verhogen en men meer bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit.

Vita

Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord 'Vita', wat leven betekent. Vitaliteit verwijst naar het hebben van energie en je fysiek sterk en fit voelen, maar heeft ook te maken met mentale en emotionele stabiliteit.

 

Activiteiten

Goed in je vel zitten, veerkrachtig zijn en plezier hebben op het werk vinden we belangrijk bij Magentazorg. Werken in de zorg is mooi en betekenisvol werk maar kan fysiek en mentaal ook zwaar zijn. Daarom besteden we deze week extra aandacht aan vitaliteit.

 

Zo bieden we onze medewerkers workshops Dans naar Balans, Werkplezier en Geluk, en een workshop Ont-spanning. Men kan meedoen aan een (digitale) yogales en op diverse locaties staan massagebussen waar medewerkers een massage kunnen krijgen. Voeding speelt ook een belangrijke rol bij vitaliteit en daarom zijn er volop fruitmanden met lekker fruit beschikbaar. Kortom, genoeg activiteiten die de vitaliteit bevorderen!

 

 

Fotogalerij

Vitaliteitsweek bij Magentazorg

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.