Opleiding verzorgende IG/VPK Revalidatiecentrum Magentazorg vernieuwd

Opleiding verzorgende IG/VPK Revalidatiecentrum Magentazorg vernieuwd

5 maart 2021

In samenwerking met het Horizon College Alkmaar biedt Magentazorg in september 2021 de MBO opleiding verzorgende IG/verpleegkundige (BOL) op vernieuwende wijze aan. De theorie komt naar de praktijk! 

De opleiding vindt plaats in Revalidatiecentrum Magentazorg in Oudorp. Hier vind je een uitdagende en dynamische leeromgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan. In het revalidatiecentrum ontplooien studenten zich tot jong professionals in de ‘echte’ praktijk. Samen met andere studenten ben je onderdeel van het multidisciplinaire revalidatieteam.

Theorie en praktijk

De opleiding bestaat uit theorie- en praktijklessen. Beide volg je in Revalidatiecentrum Magentazorg. Door middel van korte stages doe je ervaring op met verschillende doelgroepen.

Meer informatie

Lees hier meer over de opleiding en hoe je je kunt inschrijven. Bekijk ook de video waarin Anna vertelt wat deze opleiding zo leuk maakt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de MagentAcademy via 072 575 36 86 of via: magentacademy@magentazorg.nl.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.