Vacatures cliëntenraadsleden

Vacatures cliëntenraadsleden

Heb jij ook een groot zorghart en wil je iets betekenen voor bewoners/cliënten van Magentazorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vacatures cliëntenraadsleden

Onze cliëntenraden

Magentazorg is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden voor haar cliëntenraden. Wij vinden het belangrijk dat wensen en behoeften van bewoners/cliënten kenbaar worden gemaakt. Magentazorg heeft één centrale cliëntenraad en lokale cliëntenraden voor de locaties, voor zorg aan huis en voor Revalidatiecentrum Magentazorg.

Cliëntenraadsleden maken wensen en behoeften van cliënten kenbaar en zetten zich in voor een nóg betere kwaliteit van zorg. In een cliëntenraad zitten cliënten, hun familieleden, mantelzorgers of andere betrokkenen zoals vrijwilligers. Iedereen die affiniteit heeft met ouderenzorg is welkom.

Vacatures cliëntenraadsleden

Wat bieden wij?

Een kijkje in de keuken van Magentazorg. Maak kennis met de zorgorganisatie vanuit een andere kant. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en de reiskosten worden vergoed. Je kunt rekenen op voldoende tijd en steun bij het inwerken door een van de cliëntenraadsleden.

Rolstoel

Wat vragen wij?

Een enthousiaste en betrokken cliëntenraadslid met nadruk op (proactief) meedenken en beslissen over dingen die bewoners rechtstreeks raken. Iemand die kritisch kijkt vanuit cliëntperspectief. Iemand die bereid is acht tot tien uur in de maand te besteden aan (het voorbereiden van) vergaderingen, het onderhouden van contacten en het uitvoeren van diverse taken binnen de cliëntenraad. Wij vragen iemand die in teamverband kan functioneren en om kan gaan met vertrouwelijke informatie.

Actuele vacatures

Momenteel zijn we op zoek naar cliëntenraadsleden voor de volgende locaties:

Interesse of meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Kom een vergadering van een van de cliëntenraden bijwonen en ervaar of deze rol iets voor jou is!

Neem contact op met de cliëntenraad van de locatie van jouw keuze via bovenstaand e-mailadres. Binnen drie werkdagen ontvang je een reactie.

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.