Werken met je hart: Albertine, verzorgende IG, vertelt...

Werken met je hart: Albertine, verzorgende IG, vertelt...

9 november 2021

Albertine Abube (28), Verzorgende IG bij locatie Nieuw Varne, sinds januari 2021 in dienst.  

Sinds januari 2021 is Albertine Abube werkzaam bij Magentazorg, op de psychogeriatrische afdeling (PG) bij locatie Nieuw Varne om precies te zijn. Dit is niet de eerste keer dat ze zichzelf een echte Magentazorger mag noemen. “Ik werkte in 2017 al een jaar bij Magentazorg als helpende in de thuiszorg”, vertelt Albertine enthousiast. “Dat heb ik met veel plezier en passie gedaan. Daarna heb ik mijn diploma verzorgende IG/MMZ behaald en nu ben ik weer terug!”

Respect, liefde en uit het hart
Het zorgen voor anderen zit er bij Albertine al van jongs af aan in. “Toen ik 14 was, zorgde ik al voor mijn zieke moeder. Ik deed dat uit respect, liefde en uit mijn hart”, deelt Albertine. “Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en met een goed gevoel naar huis. Je doet het werk bij Magentazorg ook echt met elkaar en voor elkaar, daarom vind ik het leuk om hier te werken.”

“In mijn functie geniet ik vooral van het vele contact met mensen. Ik ben flexibel en als verzorgende IG heb ik meer verantwoordelijkheid. Het mooiste aan mijn werk vind ik de dankbaarheid die je krijgt van cliënten. Dat geeft mij een goed gevoel.”

Kom ons team versterken!
Wil jij ook aan de slag als verzorgende IG bij Magentazorg? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op via (072) 575 36 20 of werkenbij@magentazorg.nl

 

Heb je een vraag?

We helpen je graag! We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.